Presentaties presentaties presentaties

15 november 2019

Het waren en zijn drukke weken voor de uitgeverij. Vier presentaties op rij en vier prachtige boeken erbij. Het winterseizoen kan beginnen.

Allereerst presenteerden Aaldrik Pot en Nicolette Branderhorst hun boek Terug naar Rottumerplaat over de vier maanden dat ze als vogelwachters op het eiland aanwezig waren. In een bomvol Lauwersnest luisterden de bezoekers aandachtig naar de avonturen van de twee. Wie alvast een blik wil werpen op het rijk geïllustreerde boek kan hier terecht. Hier kun je zien waar de auteurs binnenkort lezingen geven.

In boekhandel Vermeer in Emmen presenteerde Rob Stoker zijn nieuwe spannende roman Verslagen vriendschap. De toeloop was zo groot dat het boek prompt op de eerste plek in de top 10 terecht kwam.

Aanstaande zondag om 16.00 uur presenteert Ronald Ohlsen Uitzicht op de Bosporus in café The Crown in Groningen. Ohlsen was de afgelopen dagen in het onderwerp van zijn boek, Istanbul, en maakte alvast reclame onder de lokale inwoners.

De hertaling van Couperus’ Van oude mensen, de dingen die voorbijgaan maakte de tongen los in kranten en op internet. Hertaalster Michelle van Dijk presenteert het boek aanstaande vrijdag officieel op de conferentie Het Schoolvak Nederlands (HSN) in Zwolle.