Ik mis alleen je guacamole
Hoe verwerk je een scheiding?

In Ik mis alleen je guacamole schrijft Joke van Balen op een luchtige, maar indringende manier over wat haar overkwam toen ze besefte dat haar huwelijk voorbij was. Aan de hand van haar persoonlijke ervaringen zie je welke fases van verwerking je doormaakt als je in een scheiding terecht komt. Hoe ga je gevoelens als schaamte, schuld, woede en hartzeer voor eens en voor altijd te lijf?

Ik mis alleen je guacamole is een steuntje in de rug voor iedereen die op de een of andere manier te maken krijgt met de emotionele kanten van een relatiebreuk. Niet alleen wanneer het jezelf betreft, het werkt ook voor degene die geraakt zijn omdat hun dochter, zoon of vriend uit het huwelijksbootje stapt.

De losse benadering van de auteur, het steeds onafhankelijker worden van de hoofdpersoon en de praktische oefeningen maken het lezen van dit boek bijna tot een feestje.

Pers:

‘Liefdesverdriet kennen we allemaal wel, maar bij een scheiding weet je vaak niet wat je overkomt. Dat ondervond Joke van Balen ook en daarom bundelde ze haar tips en ervaringen in een luchtig, maar onderhoudend steuntje in de rug.’
Hanneke Mijnster op Linda

Ik mis alleen je guacamole

Joke van Balen

Over de auteur(s)

Joke van Balen