De jubilieum-editie van de Inburgeringscursus Groningen

Duizenden lezers hebben dankzij de Inburgeringscursus Groningen een goede entree kunnen maken in de stad en provincie Groningen. Er zijn zaken die altijd hetzelfde blijven, zoals de dijkverhoging en Imca Marina, maar er zijn ook zaken die veranderen.

Hoog tijd dus voor een nieuwe versie van de inburgeringscursus die helemaal up-to-date is. Inclusief het Groninger Forum, de Onlanden, Haren en Delfzijl en natuurlijk alle trammelant rond de aardbevingen.

De Inburgeringscursus Groningen 4.2 (10e druk alweer) is bij uitstek geschikt voor nieuwkomers in stad en ommeland, zoals mensen uit het westen of Emmen en omstreken. Ook voor studenten is deze cursus een onmisbare handleiding om snel en intensief door te dringen tot de ziel van de gemiddelde Groninger. Daarbij wordt ook het ondergronds gemompel dat de inboorlingen als hun eigen taal beschouwen nader onder de loep genomen, zodat de cursist binnen de kortste keren een levendig gesprek kan voeren met iemand uit bijvoorbeeld Hongerige Wolf of Uithuizen.

Inburgeringscursus Groningen 4.2

Frank den Hollander & Herman Sandman

Meer van deze auteur(s)