Een bloemrijke herfst!

23 augustus 2019

Uitgeverij kleine Uil is de donkere dagen voor met een gloednieuwe najaarscatalogus.


Terug naar Rottumerplaat – Vogelswachtersdagboek

Aaldrik Pot en Nicolette Branderhorst verbleven vier maanden op het eiland Rottumerplaat. Hoe is het om langere tijd op een afgelegen plek, omringd door zee, zand en vogels, te wonen en werken? Kleurrijk logboek vol foto’s.

Met huid en haar
Na het geliefde natuurbrievenboek De onsterfelijke nachtegalen bleven Barbara de Beaufort en Aaldrik Pot elkaar schrijven over het verlangen naar buiten te gaan en het genot dat ze ervaren in de omringende natuur.

Verslagen vriendschap
Een rustiek stadje, een nieuwkomer, een geheim, een afrekening met het verleden en onheilspellende dreiging. De nieuwe roman van Rob Stoker is een spannend, psychologisch relaas vol met onverwachte wendingen.

Uitzicht op de Bosporus – Istanbul en de verhalen
Jaarlijks doorkruist Ronald Ohlsen het veelzijdige Istanbul, waar hij spreekt met inwoners en de geschiedenis van de stad ontrafelt. Een informatief en amusant verslag van de transformatie van zijn geliefde Turkse metropool.

Van oude mensen, de dingen die voorbijgaan
De oude mensen zijn een eeuw later nog ouder, maar het verhaal van Louis Couperus heeft nog weinig aan kracht ingeboet. Deze nieuwe hertaling door Michelle van Dijk maakt de klassieker weer leesbaar voor een breed publiek.

En verder!

De psychedelische sixties plus Americana Outlaws in een nieuwe muziekreeks door Wiebren Rijkeboer;

Verzameld proza en poëzie van Corrie Joosten (1950-2018): literair werk van een te bescheiden schrijver;

– De populaire stadsobservaties van dichter-fotograaf Jan Glas voor de liefhebber vergaard in een mooi boek.

Blader voor extra boeken, nog meer informatie en de publiciteitsacties van Uitgeverij kleine Uil door onze geheel nieuw vormgegeven herfstcatalogus.

Nog prangende vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met de uitgeverij: info@kleineuil.nl.