Presentatie De wandelstok van Virginia Woolf

13 mei 2016

Op donderdagavond 19 mei bent u van harte uitgenodigd om in de prachtige trouwzaal in het Purmerends Museum de presentatie mee te maken van een bijzondere bundel reisverhalen: De wandelstok van Virginia Woolf.

Soms is het doel van het reizen niet de plek, maar de persoon die op die plek heeft gewoond. Een groot aantal schrijvers is gevraagd de historische sensatie van een plek te beschrijven die bijzonder was door de persoon die er woonde of werkte. Van de schrijvers zullen Alexander Reeuwijk, Norbert Peeters, L.H. Wiener, Coen Peppelenbos, Erik Nieuwenhuis, Louis Stiller, Guus Bauer, Doeke Sijens en Roos Custers aanwezig zijn om een stuk van hun verhaal voor te lezen.

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door Jeanneke van Buul. Deze Purmerendse, door de beroemde en eveneens Purmerendse operadiva Charlotte Margiono gecoachte zangeres, zingt in het het koor van de Nationale Opera maar verzorgt ook veel solo-optredens. Zij zal een aantal liederen ten gehore brengen die aansluiten bij de verhalen in het boek. Ook de hapjes en drankjes zullen in stijl zijn! Dit wordt een memorabele avond die u niet mag missen. De toegang is gratis maar het is prettig als u even reserveert via info@leesteken.nl.

Donderdag 19 mei
19.30 uur

Entree gratis
Locatie trouwzaal Purmerends Museum