Na het Bushcraft Handboek (2015) is er nu de opvolger: Buiten leven – meer dan 100 EXTRA bushcraft skills.

In dit praktische doe-boek vind je ruim 125 onderwerpen voor en over buiten leven. Op alfabetische volgorde nemen we je mee in een heel gevarieerd aanbod. Van natuurlijke oriëntatie tot rivieroversteek, van jachtwapens tot manden maken, van wild kijken tot vissen. We leggen je uit hoe je netten en fuiken maakt en natuurlijke lijm en zeep. Hoe je leer en bot kunt bewerken en een atlatl, pijl en boog, maar ook een bearbag maakt. We vertellen over vezels, bastcontainers, lepels en het bouwen van een sauna. Over sluipen en trailen, vogelgeluiden, onderhoud en reparatie. En ook onderwerpen zoals wildernis, leven en dood komen aan bod.

In 500 pagina’s wordt aan de hand van duidelijke beschrijvingen en ruim 850 foto’s en illustraties uitgelegd hoe je je een bepaald onderwerp eigen kunt maken. Buiten leven is een prachtig en praktisch boek voor iedere buitenmens, met passie gemaakt door ervaren buitenmensen.

De boeken van Uitgeverij EXTRA worden in samenwerking met Uitgeverij kleine Uil gedistribueerd

Meer van deze auteur(s)

Gerelateerd nieuws

  • Allemaal presentaties

    12 november 2022

    Het waren drukke weken op de uitgeverij. Er werden maar liefst 6 boeken ten doop gehouden de afgelopen tijd. In Haarlem werd een rijk geïllustreerd boek gepresenteerd over de in 2015 overleden kunstenares Lisa Steffens. Zus Nelly hief het glas in galerie Galerie SPW59 op de verschijning van het boek te midden van de kunst van Lisa […]

    Lees verder