Ontmoet de jonge docent Pieter Panhuissen! Als na de laatste les voor de herfstvakantie blijkt dat hij vergeten is zijn dating-app uit te zetten, liggen opeens zijn nickname, foto’s en seksuele voorkeuren op straat. Sindsdien wordt hij lastig gevallen door empty profiles. Zijn het leerlingen die hem volgen, of is het één van zijn directe collega’s?
Ontmoet de bonte verzameling aan mensen om hem heen! Een teamleider propageert radicale openheid en legt graag een hand op zijn schouder. Een levenscoach combineert tarot met stoïcisme voor dummies. Naast het berenduo The Lion Kings duikt Nadir op, een moslimjongen in de kast. Een veelbelovende relatie ligt binnen handbereik, maar kun je bij elkaar een thuishaven vinden als de maskers opblijven?
Nul meter afstand is een spannende reis door het echte en digitale leven van de mens. Een zwart-komisch maar ook intiem verhaal over hoe je lot wordt bepaald door toeval, het algoritme van een datingapp en een stoel met een vuistgroot gat in de zitting.

Nul meter afstand

Eric de Rooij

Over de auteur(s)

Eric de Rooij

Meer van deze auteur(s)