Een rijke literaire lente!

19 januari 2018

Met enige trots presenteren we u de voorjaarscatalogus 2018 van Uitgeverij kleine Uil.

Het wordt een mooie lente met de literaire reisboeken van Marijke Arijs (Spanje), Alexander Reeuwijk (Indonesië) en Roel Thijssen (Laos), delen in de Regenboogreeks van wijlen Willem Bijsterbosch en de roemruchte Damesschrijfbrigade Dorcas, columns van local hero Fieke Gosselaar en een prachtig kunstboek van Doeke Sijens over Alida Pott, het ten onrechte vergeten vrouwelijke lid van De Ploeg. Daarnaast verschijnt het Basisboek Syntaxis – grammatica voor beginners en gevorderden – door Henk Wolf: onmisbaar voor taalliefhebbers, docenten en studenten. Al met al een rijke en diverse aanbieding!

De Boekenweek (van 10 t/m 18 maart), met als thema natuur, is dit jaar extra feestelijk door de verschijning van De onsterfelijke nachtegalen, een natuurdagboek van Barbara de Beaufort en Aaldrik Pot.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een interview en/of optreden van onze auteurs, of graag aanvullende informatie of promotiemateriaal willen ontvangen, neem dan vooral contact met ons op via info@kleineuil.nl.

U kunt deze winterse dagen alvast genieten van het voorjaar met voorproefjes van onze te verschijnen boeken, interviews en foto’s: alles staat in deze digitale voorjaarsfolder, die u hier online kunt raadplegen.