Laarzen aan, lezen maar!

14 september 2018

Met de herfst in aantocht presenteren we de najaarscatalogus 2018 van Uitgeverij kleine Uil.

In onze Regenboogreeks verschijnt De klok van de hooggewaardeerde Britse auteur Iris Murdoch, in een vertaling van Hella S. Haasse. Oud-docent Rob Stoker komt met De lijst, een roman over een gefrustreerde muziekleraar die wraak neemt op zijn betuttelende collega’s. Onze Tzum-reeks wordt uitgebreid met twee nieuwe titels: Bram Esser met een verzameling tragikomische sollicitatiebrieven, en Karel Feenstra bundelt zijn ultrakorte verhalen over van alles en nog wat.

Voor de nieuwelingen in het Noorden presenteren wij de Inburgeringscursus Groningen 2.0 – een even leerzame als hilarische gids, inclusief de laatste aardbevings- en fusieperikelen, alles opgetekend door de roemruchte Noorderlingen Herman Sandman en Frank den Hollander. Iets zuidelijker reizen we ten slotte door het prachtige natuurgebied van het Bargerveen – Grenzeloos groeiend, waarover bij ons een informatief en beeldrijk boekwerk verschijnt, i.s.m. Staatsbosbeheer.

Attentie: zondag 16 september a.s. is Uitgeverij kleine Uil aanwezig op De Nieuwe Boekenbeurs in hartje Utrecht, waar wij onze boeken van dit voorjaar en ander mooi literair werk aanbieden. We hopen u aldaar op het Vredenburgplein te begroeten!

Mocht u geïnteresseerd zijn in een interview en/of optreden van onze auteurs, of graag aanvullende informatie of promotiemateriaal willen ontvangen, neem dan vooral contact met ons op via info@kleineuil.nl.

U kunt in afwachting van de verschijningen alvast genieten met voorproefjes van onze te verschijnen boeken, interviews en foto’s: alles staat in deze digitale voorjaarsfolder, die u hier online kunt raadplegen.